fbpx

Blog

BARATO KALLITHEA / Πρόγραμμα ΕΚΕ  / Έκκληση βοήθειας για τον μικρό Γιάννη που συνεχίζει να δίνει μάχη με τη λευχαιμία
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΙΛΑΣ

Έκκληση βοήθειας για τον μικρό Γιάννη που συνεχίζει να δίνει μάχη με τη λευχαιμία

Σήμερα ο Γιάννης Κορδιλας , βρίσκεται στην πιο κρίσιμη στιγμής της ζωής του και από την Γερμανία όπου ζητάει να τον βοηθήσουμε.

Αγαπητοί μας φίλοι,

Όπως ήδη γνωρίζετε, τον τελευταίο έναν μήνα βρισκόμαστε και πάλι στη Γερμανία. Η μια άσχημη εξέλιξη διαδέχθηκε την άλλη και δυστυχώς ο Γιάννης δεν κατάφερε να κερδίσει τις μάχες με σύμμαχο την πρωτοποριακή θεραπεία CAR-T που ακολούθησε. Έδωσε ηρωικά την ίδια δύσκολη μάχη δυο φορές μέσα σε λίγους μήνες, όμως η λευχαιμία του δεν νικήθηκε. Το ίδιο όμως δεν νικήθηκε και το πείσμα του Γιάννη και η αγάπη του για ζωή. Το ίδιο δεν νικιέται και η δική μας ελπίδα ότι στο τέλος ο Γιάννης, όσες μάχες κι αν έχει χάσει, θα κερδίσει αυτόν τον άνισο πόλεμο, στον οποίο βρίσκεται για πάνω από το μισό της ζωής του. Το αξίζει, όπως και κάθε παιδί που βασανίζεται στις ογκολογικές μονάδες.

Βρισκόμαστε και πάλι σήμερα στην ίδια άβολη και δυσάρεστη θέση να ζητήσουμε βοήθεια. Με τα φτερά κομμένα από τα απανωτά χτυπήματα, καλούμαστε να βρούμε το ψυχικό σθένος και την οικονομική δυνατότητα να δώσουμε στον Γιάννη το μεγαλύτερο δώρο. Μια μεταμόσχευση μυελού των οστών που θα του χαρίσει ΤΗ ΖΩΗ!

Τα χρήματα είναι πολλά, 350.000€ που πρέπει να βρεθούν άμεσα. Και ο χρόνος που μεσολάβησε από την προηγουμένη φορά που στραφήκαμε σε έρανο λίγος. Οι καιροί επίσης είναι δύσκολοι, πιο δύσκολοι από την πρώτη φορά που σταθήκατε πλάι μας, σαν μια μεγάλη οικογένεια από κάθε άκρη της Ελλάδας. Κάποιοι ίσως νιώσουν δυσπιστία. Κάποιοι ίσως μας παρεξηγήσουν. Το γνωρίζουμε καλά.

Όσο άβολο κι αν είναι, όσο κι αν κάποιοι ίσως δυσπιστήσουν, δεν έχουμε άλλη επιλογή, από το να στραφούμε σε όλον τον κόσμο. Λιθαράκι-λιθαράκι πρέπει οπωσδήποτε να μαζέψουμε αυτά τα χρήματα. Ελπίζουμε με όλη μας την ψυχή στη βοήθειά σας.

Για πρώτη φορά, ο ίδιος ο Γιάννης Κορδιλας αποφάσισε μόνος του να σας μιλήσει. Γνωρίζει τα πάντα και κυρίως γνωρίζει ότι αυτή η μάχη πρέπει να δοθεί. Ξέρει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.

Με όση δύναμη μας μένει, σας παρακαλούμε να μας βοηθήσετε.

Κάθε αποδεικτικό στοιχείο βρίσκεται στη διάθεσή σας. Επισυνάπτεται το κοστολόγιο του Νοσοκομείου για την μεταμόσχευση, καθώς και η τελευταία επιστολή του καθηγητή Bader που παρακολουθεί τον Γιάννη.

Θα ήθελα στο σημείο αυτό να σας ενημερώσω ότι ο Γιάννης δεν βρίσκεται σε θέση να ταξιδέψει για να επιστρέψει στην Ελλάδα για μια μεταμόσχευση. Περάν από τη βεβαρυμμένη υγεία του, ο κίνδυνος της πανδημίας δεν αφήνει περιθώρια για τέτοιο ρίσκο. Ακόμα όμως κι αν μπορούσε, δεν θα το έκανε.

Έχοντας περάσει 7 ολόκληρα χρόνια στα νοσοκομεία της Ελλάδας, και γνωρίζοντας τα μηδαμινά ποσοστά επιβίωσης στην Ελλάδα σε παιδιά ανάλογης κατάστασης, η ελπίδα και η ασφάλεια που του χαρίζει ο καθηγητής και το προσωπικό της μονάδας μεταμόσχευσης στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Φρανκφούρτης είναι η μισή μάχη που έχει ήδη κερδίσει. Και δεν θα του τη στερήσουμε. Όπως δεν θα το έκανε κανένας γονιός που θέλει να ζήσει το παιδί του.

Κάθε ιατρικό έγγραφο και οικονομικό στοιχείο βρίσκεται στη διάθεσή σας και θα βρίσκεται ανά πάσα στιγμή, προς απόδειξη

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 6115-145359 – 965
ΙΒΑΝ GR 82 0171 1150 0061 1514 5359 965

ή με απευθείας κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓ/ΣΜΟΥ: 6574-125826-162
ΙΒΑΝ GR 72 0171 5740 0065 7412 5826 162


ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ
13764767 – ΚΟΡΔΙΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
09363778 – ΧΑΝΙΩΤΗ ΣΤΕΛΛΑ
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΔΙΛΑΣ

Σας ευχαριστούμε θερμά από τα βάθη της καρδιάς μας.

ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΡΔΙΛΑΣ-

Το κατάστημα μας Barato Espresso Bar Kallithea και ο όμιλος εταιριών που ανήκει , στα πλαίσια του προγραμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης (Ε.Κ.Ε.) στηρίζει κάθε ενέργεια για βοήθεια σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Σε ετήσια βάση στηρίζει ιδρύματα , φιλοζωικές εταιρίες και εθελοντικούς οργανισμούς δίνοντας είδη πρώτης ανάγκης , προϊόντα ένδυσης κτλ, καθώς και χρηματοδότηση για την κάλυψη συγκεκριμένων αναγκών. Η πολιτική της εταιρίας μας για το πρόγραμμα Ε.Κ.Ε. δεν επιδιώκει την δημοσίευση και γνωστοποίηση κάθε ενέργειας της , καθώς για εμάς σημασία έχει η προσφορά και όχι η εκμετάλλευση του προγράμματος για αναγνωρισιμότητα ή διαφήμισης μέσω αυτού.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση αποτελεί εξαίρεση λόγω παράκλησης πολλών πελατών μας για τον φίλο μας Γιάννη.

Στα πλαίσια της συγκεκριμένης προσπάθειας το κατάστημα μας προσέφερε ποσοστό επι του τζίρου απο τις πωλήσεις που πραγματοποίησε την Δευτέρα 24 Αυγούστου.

Γιάννης Κορδιλας . Λίγα λόγια…

Ο Γιάννης Κορδιλας είναι 15 χρονών. Στη ζωή του δεν υπάρχει χώρος για σχολείο, εφηβικές σκανταλιές και ξενοιασιά. Αντιμετωπίζει στωικά την Οξεία Λεμφοβλαστική Λευχαιμία τύπου Β από το 2013.

Σήμερα η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο, με δεύτερη υποτροπή, ύστερα από μακροχρόνιες και επίπονες χημειοθεραπείες με απειλητικές για τη ζωή του επιπλοκές. Ο Γιάννης πρέπει να μεταφερθεί για άμεση μεταμόσχευση μυελού των οστών σε εξειδικευμένο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Φρανκφούρτης.

Χρειαζόμαστε τη βοήθεια όλων για να συγκεντρώσουμε τα χρήματα που απαιτούνται για τη θεραπεία. Ας δώσουμε όλοι μαζί την ευκαιρία στον Γιάννη να ζήσει τα εφηβικά χρόνια που του αξίζουν.
Σας ευχαριστούμε από καρδιάς», γράφει στο Faceboook η οικογένεια του μικρού μαχητή.

No Comments

Post a Comment