Ακολούθησε το BARATO Espresso Bar Kallithea στα social network και μείνε ενημερωμένος για τα νέα και τις προσφορές μας !

Blog

Barato Espresso Bar / Πρόγραμμα ΕΚΕ  / ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΠΑΠ
ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΠΑΠ BARATO blog

ΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΠΑΠ

Για τα παιδιά είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα!

Το κατάστημα μας Barato Espresso Bar Kallithea στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης δημιούργησε την δική της ομάδα στο πρόγραμμα Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ.

Κατέβασε την εφαρμογή  Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ , γίνε μέλος της ομάδας #baratoteam και συγκέντρωσε πόντους , για τα παιδιά!!


Και φέτος για τα παιδιά είμαστε όλοι στην ίδια ομάδα. Την Ομάδα Προσφοράς ΟΠΑΠ .

Την εφαρμογή που εσύ παίζεις και ο ΟΠΑΠ προσφέρει στην ανακαίνιση των παιδιατρικών νοσοκομείων «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού» και «Η Αγία Σοφία».

Όσο εσύ παίζεις στις διασκεδαστικές δοκιμασίες της εφαρμογής, συγκεντρώνεις πόντους, που ο ΟΠΑΠ μετατρέπει σε πραγματική επένδυση στο έργο της ανακαίνισης των Παιδιατρικών Νοσοκομείων.


ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ


Ανακαίνιση Παιδιατρικών Νοσοκομείων

Τον Απρίλιο του 2014, ο ΟΠΑΠ ξεκίνησε το έργο ανακαίνισης στα νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Μέχρι σήμερα έχει ολοκληρώσει την ανακαίνιση στο 64% και των δύο παιδιατρικών νοσοκομείων και συνεχίζει για να χαρίσει ακόμη περισσότερα παιδικά χαμόγελα.

ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΙΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ

Pic 01

PUZZLE

Δημιούργησε γραμμές ή στήλες με 3 ή περισσότερα σύμβολα του ιδίου χρώματος για να εξαφανιστούν και κέρδισε πόντους. Έχετε έναν περιορισμένο αριθμό κινήσεων για να ολοκληρώσετε κάθε επίπεδο πριν τελειώσουν οι 100 πίστες

Pic 01

FAST RUN

Τρέξε γρηγορά και συγκέντρωσε όλες τις μπλε καρδιές που θα βρεθούν στο δρόμο σου, αποφεύγοντας τα εμπόδια, για να φτάσεις στο τέρμα με όλους τους πόντους της δοκιμασίας

Pic 01

JUMP

Μάζεψε τις μπλε καρδιές που θα βρεθούν στο δρόμο σου, αποφεύγοντας τα εμπόδια, για να φτάσεις στο τέρμα με όλους τους πόντους της δοκιμασίας

Pic 01

MY RUNNER

Εφοδίασε τον εικονικό δρομέα σου με ό,τι χρειάζεται κάθε μέρα και βοήθα τον να τερματίσει τη διαδρομή του

Pic 01

PHOTO PUZZLE

Συναρμολόγησε σωστά τη φωτογραφία που έχει γίνει κομμάτια και συγκέντρωσε πόντους

Pic 01

WORD GAME

Αποκάλυψε τις κρυμμένες λέξεις πριν τελειώσει ο χρόνος. Κάθε πίστα περιλαμβάνει κατηγορίες αναζήτησης λέξεων με ψυχαγωγικά και εκπαιδευτικά θέματα

Pic 01

QUIZ

Για κάθε σωστή απάντηση συγκεντρώνεις πόντους

Pic 01

HOSPITAL RENOVATION

Βάλε τη δική σου πινελιά στα ψηφιακά δωμάτια νοσοκομείου και κάνε την διαφορά!

Pic 01

.

No Comments

Post a Comment