Ακολούθησε το BARATO Espresso Bar Kallithea στα social network και μείνε ενημερωμένος για τα νέα και τις προσφορές μας !

Blog

Barato Espresso Bar / Συνεργάτες  / Agrologika απεντόμωση μυοκτονία

Agrologika απεντόμωση μυοκτονία

Η Agrologika είναι μία σύγχρονη ελληνική επιχείρηση με προσανατολισμό την κάλυψη επαγγελματικών και οικιακών αναγκών.

Η Agrologika με αίσθημα ευθύνης παρέχειε Συμβουλευτική Υποστήριξη, εκτελεί Επιθεωρήσεις τρίτου μέρους τους και αναλαμβάνουνε Έργα Διαχείρισης Παρασίτων.

Πηγή: agrologika.com

Υγιεινή & Ασφάλεια

Η Agrologika είναι μία σύγχρονη ελληνική επιχείρηση με προσανατολισμό την κάλυψη επαγγελματικών και οικιακών αναγκών. Με αίσθημα ευθύνης παρέχουμε Συμβουλευτική Υποστήριξη,  εκτελούμε Επιθεωρήσεις τρίτου μέρους μας και αναλαμβάνουμε Έργα Διαχείρισης Παρασίτων. Στόχος η Συνεχής Βελτίωση της απόδοσης μας, για την άμεση ικανοποίηση των πελατών μας!

Καταπολέμηση Εντόμων, Τρωκτικών και λοιπών παρασίτων απο την Agrologika

Εξειδικευμένες λύσεις για την οικία και την επιχείρηση


Η υγειονομική κάλυψη των επαγγελματικών και οικιακών χώρων είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα σημαντικό και πάντα επίκαιρο.


Με τις μεθόδους ολοκληρωμένης διαχείρισης παρασίτων επιτυγχάνουμε όχι μόνο την αντιμετώπιση κάθε έκτακτου ζητήματος που αντιμετωπίζετε αλλά προχωρούμε και στις απαραίτητες ενέργειες για την πρόληψη μελλοντικών προσβολών. Εξειδικευμένο προσωπικό, εκτελεί τις εργασίες απεντόμωσης, μυοκτονίας και απολύμανσης.

Τα υλικά μας

Χρησιμοποιούμε εγκεκριμένα, από τον αρμόδιο εθνικό φορέα, σκευάσματα και ακολουθούμε αυστηρά τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα εφαρμογής.

Έχουμε πιστοποιηθεί κατά τις απαιτήσεις του εξειδικευμένου ευρωπαϊκόύ προτύπου CEPA EN16636. Η Agrologika, είναι πλέον μεταξύ λίγων επιχειρήσεων σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, που έχουν πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπου που έχει ορίσει ο CEPA (Confederation of European Pest Management Associations). Στο πλαίσιο εφαρμογής του πρότυπου CEPA EN16636, ακολουθούμε τις αρχές που έχουν καθοριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας αναφορικά με την Ολοκληρωμένη Διαχείριση Επιβλαβών Οργανισμών. Είμαστε επίσης πιστοποιημένοι κατά το πρότυπο ISO 9001:2015, δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και επενδύουμε συστηματικά στη βελτίωση μας.

Πιστοποιημένες διαδικασίες Agrologika


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την agrologika.com πατήστε ΕΔΩ


BARATO – HUG THE CUP

Τα Barato espresso bar είναι μια απο τις πλέον αναπτυσόμενες αλυσίδες cafe στην Αττική και κυρίως στα Δυτικά Προάστεια.

Γνωρίστε την απόλαυση μέσα απο τα καταστήματα μας στην Αθήνα (Πανόρμου) , Αγ. Βαρβάρα , Αιγάλεω , Καλλιθεά , Κορυδαλλό , Περιστέρι !

Επιλέγουμε Α’ ποιότητας προϊόντα και σε συνδυασμό με τις κορυφαίες ποικιλίες καφέ Galliano σας προσφέρουμε την απόλαυση κάθε ημέρα , απο νωρίς το πρωί εώς και αργά το βράδυ (Προσοχή! Ενδέχεται κάποια καταστήματα να τροποποιούν το ωράριο λειτουργίας τους χωρίς καμία προειδοποίηση).

Εαν θές να γίνεις μέλος της οικογένειας Barato espresso bar Καλλιθέας , δεν έχεις παρά να μας στείλεις το βιογραφικό σου με mail στο career@baratokallithea.gr

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για τα προϊόντα η το κατάστημα Barato espresso bar Kallithea μην διστάσεις να μας στείλεις το μήνυμα σου πατώντας ΕΔΩ

No Comments

Post a Comment