Blog

BARATO KALLITHEA / Ποικιλίες καφέ  / 100% Arabica Gourmet Can . Espresso Galliano
100% Arabica

100% Arabica Gourmet Can . Espresso Galliano

Μείγμα εκλεπτυσμένων ποικιλιών 100% Arabica…

Νέo επετειακό μείγμα τριών  Gourmet blend 100% Arabica!

 

Χώρες προέλευσης: Cuba, Burundi, Rwanda . Όλες 100% Arabica

 

Caffè Galliano from g-open on Vimeo.


BARATO – HUG THE CUP

Τα Barato espresso bar είναι μια απο τις πλέον αναπτυσόμενες αλυσίδες cafe στην Αττική και κυρίως στα Δυτικά Προάστεια.

Γνωρίστε την απόλαυση μέσα απο τα καταστήματα μας στην Αθήνα (Πανόρμου) , Αγ. Βαρβάρα , Αιγάλεω , Καλλιθεά , Κορυδαλλό , Περιστέρι !

Επιλέγουμε Α’ ποιότητας προϊόντα και σε συνδυασμό με τις κορυφαίες ποικιλίες καφέ Galliano σας προσφέρουμε την απόλαυση κάθε ημέρα , απο νωρίς το πρωί εώς και αργά το βράδυ (Προσοχή! Ενδέχεται κάποια καταστήματα να τροποποιούν το ωράριο λειτουργίας τους χωρίς καμία προειδοποίηση).

Εαν θές να γίνεις μέλος της οικογένειας Barato espresso bar Καλλιθέας , δεν έχεις παρά να μας στείλεις το βιογραφικό σου με mail στο career@baratokallithea.gr

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία για τα προϊόντα η το κατάστημα Barato espresso bar Kallithea μην διστάσεις να μας στείλεις το μήνυμα σου πατώντας ΕΔΩ

Η Caffe Galliano s.n.c. είναι μια εταιρεία παραγωγής και εμπορίας καφέ. Ιδρύθηκε το 1975 από τον Renzo Bugno, με έδρα το Quinto στο Treviso της Ιταλίας…
Η Ιστορία
Η εταιρεία Caffè Galliano δεν είναι δημιούργημα ενός επιχειρηματία με μεγάλα όνειρα και λαμπρές στρατηγικές μάρκετινγκ. Είναι η ιστορία ενός αγοριού, του Renzo, ο οποίος από μικρός βρισκόταν πίσω από τον πάγκο της ταβέρνας του πατέρα του Galliano Bugno. Ο Renzo σύντομα άρχισε να εργάζεται βοηθώντας τους γονείς του και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η μηχανή του espresso, την οποία χειριζόταν σαν παιχνίδι, θα γινόταν στο μέλλον βασικό εργαλείο της δουλειάς του.

ΤΟ 1965, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ, ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑΡΙΑ GALLIANO, Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΩΣ “CAFFE GALLIANO”.

Στην συνέχεια ο Renzo ανοίγει ένα μικρό κατάστημα στο Mestre (Βενετία), όπου αρχίζει να εμπορεύεται χύμα καφέ. Αμέσως αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί ξεκινώντας να ψήνει καφέ espresso σε μια μηχανή Petroncini 30kg. Από το σημείο αυτό ξεκινάει η περιπέτεια.

Τι καλύτερο όνομα για τον καφέ του, από το όνομα του πατέρα του, τον οποίο είχε χάσει λίγα χρόνια πριν. Έτσι γεννήθηκε ο Caffe Galliano. Στο σημείο αυτό, σιγά σιγά, αρχίζει να παράγει καφέ όχι μόνο για το κατάστημα του αλλά και για άλλα μπαρ, εστιατόρια ακόμα και για λιανοπωλητές στις περιοχές ανάμεσα στη Βενετία και το Τρεβίζο. Εν τω μεταξύ, το μικρό γκαράζ στο σπίτι, δεν επαρκούσε πλέον σαν χώρος εργασίας. Έτσι το 1992 η εταιρεία μεταφέρθηκε σε μια εξοπλισμένη αποθήκη στο Quinto του Τρεβίζο, και διατηρώντας τις παραδοσιακές τεχνικές άρχισε να επενδύει στην καινοτομία.

Οι γνώσεις του Renzo με τα χρόνια πέρασαν στον γιο του Luca Bugno, ο οποίος είναι σήμερα ο ιδιοκτήτης της εταιρείας Caffe Galliano και συνεχίζει με πάθος και προσοχή στη λεπτομέρεια την οικογενειακή παράδοση, με τη στήριξη μιας ομάδας νεαρού και δραστήριου προσωπικού που ασχολείται και φροντίζει τη διαδικασία παραγωγής και την προσεκτική επιλογή πράσινου καφέ απ’ όλο τον κόσμο. Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στον κύκλο ψησίματος που απαιτεί μεγάλους χρόνους και ξεχωριστό ψήσιμο κάθε μιας ποικιλίας, για να ενισχυθούν τα χαρακτηριστικά της.

Σήμερα η Caffe Galliano είναι παρούσα όχι μόνο στην ιταλική αγορά, αλλά και στο εξωτερικό, εξάγοντας σε χώρες όπως η Αυστρία, η Γερμανία, η Ελλάδα, η Αγγλία, η Βοσνία, η Πολωνία, η Σουηδία, η Σλοβακία, η Λιθουανία κ.α.

No Comments

Post a Comment